Industrienyheder

Hvad er princippet om bilstøddæmpere?

2021-10-11



Hvad er princippet ombil støddæmpere?


Introduktion afbil støddæmper 
 
Støddæmper er hovedsageligt installeret på affjedringssystemet, for at gøre rammen og kroppen i færd med at køre vibrationsdæmpning, for at forbedre bilen på en jævn og komfortabel, især på nogle barske veje, når skaden sandsynligvis vil forårsage bilens stationaritet og endda forårsage skade på nogle autoreservedele, så ejeren bør udskiftes i tide, når skaden opstår. 
 
Arbejdsprincippet ombil støddæmpere 
 
Til dens arbejdsprincip er hovedsageligt, når bilen i nogle ujævne belægning, på grund af vibrationer mellem chassis og krop til relativ bevægelse, støddæmperen af ​​stemplet for at opfatte denne sag vil blive flyttet op og ned, så noget smøreolie vil være qi hulrum gentagne gange fra et hulrum med forskellige porer ind i et andet hulrum,  På dette tidspunkt danner friktionen mellem hulvæggen og smøreolien en vis inderside, så støddæmperen absorberer stødet for at øge komforten i køretøjet. 

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept